zaterdag 14 juli 2012

Bezoekje van de tandarts

Ook paarden moeten wel eens naar de tandarts en voor Rakesh en Irma was dat 11 Juli j.l.. De tandarts kwam bij ons op stal langs en dat is toch wel zo makkelijk.

In de tijd dat ik hem heb is hij nog nooit echt goed nagekeken door een tandarts dus daar was het wel tijd voor. Eerst werd hij even gecontroleerd om te kijken wat er moest gebeuren en daarna ging er een spuitje verdoving in voor de echte behandeling. Braaf onderging hij alles.
slaperige Rakesh..
Zijn kiezen hadden scherpe randen waardoor vooral links zijn wang beschadigd was. Deze scherpe randen werden weer mooi glad gevijld en ook de voortanden werden weer even mooi recht geslepen en bijgewerkt. Verder was alles helemaal in orde dus al snel was hij klaar. 
Hij mocht weer lekker op stal om uit te suffen van de verdoving. Na een uurtje of 2 werd hij al wat wakkerder en vond hij dat hij wel kon eten waarop hij vlas ging eten.. Niet zo'n goed idee vond ik dus zijn we maar even gaan wandelen in de hoop dat op die manier het laatste beetje van de verdoving iets sneller weg zou trekken. Terug in stal ging hij lekker brokjes staan eten en een beetje hooi staan knabbelen. 


De komende dagen gaan we gewoon even niet rijden en volgende week weer verder waar we gebleven waren! Op naar onze 3de klasse 2!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten