dinsdag 13 mei 2014

Plannen zijn er om in het water te vallen..

Plannen zijn er om in het water te vallen, toch?
We hebben al even niks meer van ons laten horen, niet dat er wat gebeurt is maar op het moment zijn we even met andere dingen bezig als wedstrijden rijden en trainen.
Begin dit seizoen bij onze eerste wedstrijd in Kootwijkerbroek wilde Rakesh niet meer de trailer op, uiteindelijk na 2u lang proberen stond hij dan eindelijk. Alsnog op weg naar Kootwijkerbroek maar helaas niet de afstand kunnen starten die ik graag wilde rijden.
Daarna gelijk maar besloten dat er nu toch echt iets moest gebeuren met dat trailerladen want zo kon het niet langer..
Zo gezegd, zo gedaan en een paar dagen later hadden we les 1 in trailerladen op de wijze volgens Parelli. Wonder boven wonder liep Rakesh na anderhalf uur les weer de trailer op. Enige wat ons nog restte was nu zelf verder oefenen tot hij vertrouwd genoeg was en hij weer gewoon mee kon.
Helaas bleek het erop lopen alleen maar stap 1 want na tig keer oefenen liep hij er braaf op en weer af en weer op enz maar blijven staan ho maar.. Nog maar een keer een lesje genomen voor wat tips en trics om te zorgen dat hij zou blijven staan maar dit lijkt toch moeilijker dan gedacht. Nu anderhalve maand later vanaf dat we begonnen zijn met oefenen loopt hij de trailer op, kan daar rustig blijven staan maar loopt door de druk heen wanneer hij er weer af loopt.. Wel blijft hij een pasje staan als je druk geeft maar de bedoeling is toch dat hij straks weer naar voren loopt zodra hij druk voelt.
Ik ben blij dat we weer zo ver gekomen zijn met trailerladen, maar af en toe word ik er ook wel een beetje hopeloos van dat dit laatste stapje zo enorm langzaam gaat..

Ik kan niet wachten om weer lekker op stap te gaan om te trainen en wedstrijden te rijden en alsnog onze doelen te behalen die ik voor dit jaar bedacht had.
Hopelijk dus gauw weer een verslagje van een wedstrijd! 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten